Köp- och leveransvillkor

RollerMate handlas normalt hos våra återförsäljare. Om du ej har någon återförsäljare i närheten kan du kontakta oss direkt.

 

Priser
Moms ingår i priset.

Betalningsalternativ
Vi skickar mot efterkrav (postförskott) och du betalar när du hämtar varorna.

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 3 dagar.

Leveranssätt
Vi skickar med DHL. Som privatperson hämtar du då paketet hos ditt närmaste utlämningsställe och du betalar samtidigt som du hämtar ditt paket.

Frakt
Frakt ingår i priset vid köp över 500kr.

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (2 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

Prova utan risk!
Du får lämna tillbaka varan inom en månad från köpet. Varan ska vara i felfritt skick och i originalförpackning med allt innehåll intakt. Vi återbetalar hela försäljningssumman och det enda det kostar dig är returfrakten.

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.


Tillåten användning
Produktens användningsområde är för enskilt bruk. Uthyrning av produkten är ej tillåten utan särskilt tillstånd av RollerMate AB.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

start